Inschrijven & aanbod

Bent u op zoek naar een woning? Op de website van Thuis in Limburg vindt u ons actuele woningaanbod. Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende Limburgse woningcorporaties. Op deze website kunt u terecht voor onze huurwoningen.

Inschrijven als woningzoekende
U hoeft de deur niet meer uit. Via de website kunt u zich gratis inschrijven als woningzoekende en meteen reageren op onze woningen. Beschikt u niet over een computer met internet? Neemt u dan contact op met de afdeling Woondiensten. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Reageren en toewijzing
Eenmaal ingeschreven via Thuis in Limburg kunt u meteen reageren op een woning naar uw keuze of opties nemen op diverse seniorenwoningen. Om een geschikte huurwoning te vinden, is het belangrijk dat u zelf actief reageert op het beschikbare woningaanbod. De gepubliceerde vrijgekomen woningen zijn direct zichtbaar op de website van Thuis in Limburg. U kunt op maximaal 5 woningen tegelijk reageren en u ziet vervolgens precies op welke plaats u in de wachtrij staat. Toewijzing verloopt verder gewoon via de betreffende corporatie.