Het Enexis Huis Limburg. Het meest duurzame uitstapje van de provincie Limburg.

Het Enexis Huis Limburg ligt aan de 'Groene Loper' in Maastricht en was zo'n 100 jaar geleden nog een belangrijk schakelstation. Nu laten we er energie leven. Voor jong en oud. Het is de plek om te bezoeken als u thuis wilt verduurzamen, maar niet goed weet wat u allemaal kunt doen. 

In het Enexis Huis Limburg ervaart u hoeveel invloed de manier van leven heeft op uw energierekening. U leert welke mogelijkheden er zijn om uw woning zelf te verduurzamen, maar ook hoe u uw gedrag kunt aanpassen en zuinig om kunt gaan met energie. Zelfs als u weinig tijd heeft en een klein budget, zijn er al legio mogelijkheden. 

Drie virtuele gidsen zorgen ervoor dat u in het Enexis Huis niets mist. Ze hebben allemaal zo hun eigen reden om anders met energie om te gaan. Aan het eind van de rondleiding stelt u uw eigen bespaarplan samen en zult u merken dat u na dit bezoek al heel anders omgaat met energie. Een kijkje nemen kost niets, dus loop gerust binnen.

Kijk voor meer informatie en openingstijden op: www.enexishuis.nl/limburg

En wat doet Woningstichting Simpelveld?
Ook Woningstichting Simpelveld vindt het verduurzamen van haar bezit zeer belangrijk. Helaas kunnen wij niet overal tegelijk de woningen verduurzamen. Dit doen we gefaseerd over meerdere jaren en in overleg met de huurders. Wilt u onderzoeken welke maatregelen u al zelf kunt uitvoeren, kijk dan ook eens in de folders die als pdf's op onze webpagina beschikbaar zijn.