Vernieuwde website Thuis in Limburg

Om woningzoekenden te kunnen bieden wat de huidige digitalisering biedt werd het tijd voor vernieuwing! Vanaf 21 februari 2017 heeft Thuis in Limburg een nieuwe website. Deze is gebruiksvriendelijker en overzichtelijker. Ook is de website met een smartphone en tablet eenvoudig te benaderen.

Gebruiksvriendelijk
Op de nieuwe website kunt u makkelijker en sneller woningen vinden die passen bij uw inkomen en andere woonwensen. Door middel van diverse icoontjes kunt u voortaan sneller zien hoeveel slaapkamers de woning heeft en wat de kale huurprijs en woonlasten zijn. Daarnaast kunt u documenten die de corporatie van u nodig heeft, bijvoorbeeld een inkomensverklaring, zelf toevoegen op uw Mijn Pagina.

Aanpassing zoekmodellen
Een paar zoekmodellen hebben een nieuwe naam gekregen. De nieuwe namen geven duidelijker aan wie het eerst voor de woning in aanmerking komt. Het aanbodmodel heet vanaf nu inschrijfduur en het direct te huur-model heet eerste reageerder.

Correspondentie alleen nog per mail
Thuis in Limburg correspondeert in de toekomst alleen per e-mail. Woningzoekenden die nog geen e-mailadres in hun profiel hebben ingevuld zijn per brief gevraagd om dat alsnog te doen. Dit betekent dat alle informatie vanuit Thuis in Limburg, maar bijvoorbeeld ook een woningaanbieding vanuit een woningcorporatie via e-mail aan u wordt toegestuurd.

Opnieuw activeren
De nieuwe website is inmiddels online. U behoudt uw huidige inschrijfduur. Wel is het noodzakelijk dat u éénmalig uw inschrijving activeert. Op 21 februari 2017 hebben woningzoekenden die hun e-mailadres hebben opgegeven een e-mail ontvangen met daarin de benodigde instructies. Activering van uw huidige inschrijving kan uiterlijk tot 1 mei 2017.